email επικοινωνία

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ 01/02/2013


ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ  01/02/2013

        


 ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


                                       ΚΑΛΕΣΜΑ

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 σε συγκέντρωση – κινητοποίηση στην εκδίκαση του Εφετείου Αθηνών Λουκάρεως 14 και Λ. Αλεξάνδρας (11:00πμ) που αφορά την υπόθεση εργαζομένων στο Τροχαίο Υλικό για την αναγνώριση της εργασιακής τους σχέση με την εταιρεία Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

 Καλούμε την πλειοψηφία της Τρίαινας να οργανώσει κινητοποίηση μαζική με όλους τους εργαζόμενους για να διαδηλώσουμε απέναντι στα ισοπεδωτικά μέτρα και τερτίπια που πέταξαν στο δρόμο τους εργαζόμενους των Τρένων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το Μάιο του 2009 και εκτός εργασίας. Όπως εδώ και 10 μήνες έχουν πετάξει όλους τους εργαζόμενους του Ναυπηγείου με το αντεργατικό μέτρο της εκ περιτροπής εργασία για να τσακίσουν τους εργαζόμενους , να κατεδαφίσουν τα δικαιώματα των εργατών που με αγώνας τα είχαν κατακτήσει και να φέρουν το Ναυπηγείο όπως και όλη την Ναυπηγική Βιομηχανία στα μέτρα τους με καταστροφικές συνέπειες στις ζωές μας.

Τα προβλήματα των εργατών είναι κοινά και μόνο ενιαία μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

 Οι μοιρολατρικές συνδικαλιστικές τακτικές της πλειοψηφίας της Τρίαινας, η υποταγή στις αστικές κυβερνήσεις και η τακτική ότι η κυβέρνηση και οι Υπουργοί έχουν την λύση για τον Ναυπηγικό κλάδο, δεν μας οδηγεί πουθενά, αλλά μας πάει σε νέες ήττες και απογοήτευση των εργαζομένων.

 Όσο οι εργαζόμενοι εγκλωβίζονται κάτω από συνδικαλιστικές ηγεσίες και πρακτικές που, δεν σηκώνουν την μύτη τους να δουν τι γίνεται σε όλη την καταπιεζόμενη κοινωνία – που δεν απαιτούν – που δεν σχεδιάζουν των αγώνα των εργατών σε Ενιαίο Εργατικό Μέτωπο Ταξικής Πάλης απέναντι στις πολιτικές των αστικών κυβερνήσεων, είμαστε καταδικασμένοι σε πείνα και εξαθλίωση μπροστά στην κρίση και την επίθεση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που με οποιοδήποτε κόστος θα τσακίσει ότι του στέκεται εμπόδιο.    

  Καταδικάζουμε την επίθεση της κυβέρνησης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καταδικάζουμε την τακτική της κυβέρνησης που με το σύνθημα της, νόμος και τάξη ισοπεδώνει τις ζωές μας και τους αγώνες του εργατικού κινήματος. Η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει το μέχρι τέλους σχεδιασμό εξόντωσης όλων των δικαιωμάτων μας, δεν διστάζει με τον πιο άγριο τρόπο να χτυπά οποιονδήποτε που διεκδικεί, απαιτεί  για να ανατραπεί αυτή η άθλια πολιτική τους.
Αυτή η άθλια έκρηξη δύναμης της κυβέρνησης πρέπει να βρει τη συνολική αντίδραση όλων των εργαζόμενων, για να απορριφθεί , μέσα από ένα ενιαίο μέτωπο ταξικής πάλης με συγκεκριμένο πλαίσιο για να αντισταθούμε στη βάρβαρη πολιτική που ασκεί η τρικομματική κυβέρνηση.
 
Επιτροπή Αγώνα για την Εργατική Συμμαχία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;